MÖTEN – Leksands Folkhögskolas Slututställning 2021

Hilma Persson

Allmän - Kreativ e-sport

På kreativ e-sport får vi lära oss allt ifrån photoshop, videoredigering, hur man sätter upp en livestream till hur man marknadsför sig själv. Vi har även personliga projekt där vi alla får möjlighet att inrikta oss på någonting som vi intresserar oss lite extra.

Vi valt att ställa ut några av våra personliga projekt i ett digitalt galleri, där vi bjuder in allmänheten och resten av eleverna och lärare på Leksands folkhögskola att gå runt i vårat galleri, som är skapat av Hilma Persson och är uppbyggt som ett spel i förstapersonsperspektiv där du som “spelare” kan gå runt fritt och kolla på våra verk och projekt.

Ladda ner spelet här.

Instruktioner

Extra tack till alla er som deltagit i och gett det här projektet liv!

Kim Larsson: Lärare, mentor och “berättarröst”

Lucas Nordström
Anders Nilson
Kevin Hämäläinen
Norma Westholm
Sofia Granholm
Lucy Löthman/Karlsson